20 Most Recent Polaris 2007 X2 500 EFI - Page 3 Questions & Answers


Did you check to see if the chokes on?

ATVs | Answered on Oct 02, 2019


Its the oil injection tank. This is the oil that mixes with the gas. Without and oil/gas mixture your 2 stroke motor will be ruined due to lack of internal lubrication. Some people will disconnect them and premix the gas due to a fear of failure of the injection system.

ATVs | Answered on Oct 02, 2019


Sorry I know nothing about the model but just wanted to mention, by 2013 you can expect passive immobilisers and everything carrying a code number and the various black boxes talking to each other and if they don't recognise each other by the code numbers embedded in them they simply won't work and fitting a computer with a different code could have put everything else in a really bad mood.

I think you need to research things a lot more deeply before you lay hands on either of them again.

ATVs | Answered on Sep 27, 2019


Sounds like you have a weak battery, test the voltage. If battery is fine then your starter relay is the culprit. Clean all terminals in battery and relay, corrosion on the connectors will cause this too

ATVs | Answered on Sep 23, 2019


Fixya does not sell Predator parts.

ATVs | Answered on Sep 17, 2019


Bad battery connection perhaps. Remove leads, clean with a wire brush until shiny, then coat with Vaseline.

Then move onto the solenoid, check the voltage to operate and voltage at starter motor leads.

Finally, jump the battery direct to the starter.

ATVs | Answered on Sep 12, 2019


Sounds like a short or one of main sensors is burned out.. Mite get a voltage meter and see if your getting
Power or not. Go to google Image and get the schematics of the main wiring
Systems and go threw it piece by piece.
Or you mite just have a main fuse blown. Get the schematics and check
Each system good luck.

ATVs | Answered on Sep 10, 2019


providing .the kill switch is on and all the basic stuff is checked ..more then likely you have a stoped up carb ..bad fuel..or no fire to the plug ..more then likely .plugged up carb jets ..but what you gave a very vague description of your problem ..

ATVs | Answered on Sep 04, 2019

Not finding what you are looking for?
Polaris 2007 X2 500 EFI Logo

2 questions posted

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Polaris ATVs Experts

unhappyed

Level 2 Expert

106 Answers

john h

Level 3 Expert

22408 Answers

Marvin
Marvin

Level 3 Expert

85206 Answers

Are you a Polaris ATV Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

View Most Popular

X2 500 EFI Polaris

  • X2 500 EFI Polaris

Most Popular Question

not get wait screen come up polaris atv

  • ATVs
Loading...