Question about kawasaki 2009 Brute Force 750 4x4i

1 Answer

09 brute force was running then died now now spark

Posted by Anonymous on

Ad

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Master
  • 774 Answers

Check the electronic ignition circuit, you problem lies there. Could be something very simple like a ground wire failing to make contact.

Posted on Mar 07, 2015

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE:

Hi there,
Save hours of searching online or wasting money on unnecessary repairs by talking to a 6YA Expert who can help you resolve this issue over the phone in a minute or two.

Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.

Here's a link to this great service

Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have a 2005 brute force 750 won't start with electric start it will start when I pull start it will run.when it's running the lites and display are flickering .


Sounds like your battery is about dead... replace the battery and clean the connectors/wires/terminals.. and a little waterproof grease will stop the corrosion. Make sure the new connections are tight!

Jan 25, 2017 | kawasaki 2005 Brute Force 750 4x4i

1 Answer

WILL START AND RUN AND JUST LIKE I SHUT THE KEY OFF IT WILL DIE. OTHER TIMES IT STARTS AND RUNS FINE


Hi ! for an informantion, please visit the website below. If you need more information about a specific electrical issue you can reach me at motor@motorpartstore.com.

Apr 20, 2016 | kawasaki 2012 Brute Force 750 4x4i

1 Answer

Where is the thermostat located on a 650 brute force


Hi, James for more information about your question and valuable "FREE" downloads that you will need please visit the websites below. Good luck and have a nice day.
Thermostat location 07 650 brute
Brute thermostat
kawasaki 650 brute force thermostat location Google Search
http://www.naturalatv.com/manuals/KVF650_08-09_Manual.pdf

Btw, I’m available to help over the phone in case u need at https://www.6ya.com/expert/gregg_c0ec1df182c7330e

Mar 25, 2016 | ATVs

2 Answers

Hit the start button and nothing happens 2008 750 brute force


Check your starter solenoid. You can trace it by following the power wire from the battery to the small solenoid block that contains a 30 amp fuse. You can bridge the posts on the solenoid by using needle nose pliers or whatever else you may have. If it starts up or you hear the starter run, you have a bad starter solenoid.

Feb 02, 2016 | kawasaki 2008 Brute Force 750 NRA OUTDOORS

1 Answer

I have a 05' brute force. It starts and idles great but when i drive it misses out and when i let off the gas it backfires. Any ideas why? I have cleaned the carbs and changed spark plugs


Do you have a multi-meter and can check your cdi? The cdi is known as an igniter. It's what actually sends the signal to the ignition coil to fire down to the plug. If you can test your cdi and let me know, I'll see if I can find the specs - also, are you able to check your timing?

Dec 25, 2015 | kawasaki 2005 Brute Force 750 4x4i

1 Answer

05 kawasaki bf 750...battery was low......put a new one in..........now backfires out the exhaust.......tried the belt reset.....didnt help......suggestions.?.....


Brute force backfire problem - YouTube

? 1:06
www.youtube.com/watch?v=VFxGBYoVFqk
May 5, 2013 - Uploaded by gubba1957
I bought this 2006 750 it had a backfire problem when I bought it so I cleaned ... 2005 Kawasaki Brute Force 750 - Stock Exhaust Modification ...

Oct 03, 2015 | kawasaki 2005 Brute Force 750 4x4i

1 Answer

Brute force 2009 750 runs but will back fire an stop


How long since the oil has been changed? Is the oil level OK? It sounds like you have a sticky valve that hangs open once in a while.

Jul 31, 2014 | kawasaki 2009 Brute Force 750 4x4i

1 Answer

My kawasaki brute force 750 was running great all winter with no problems,except for the odd tough time starting due too weather condition. But my problem all started this morning, everything seems normal...


Hey Belbowski,
Has it been sitting for a while?? Sounds like it could be several things..
1. The needle and seat in the carb may be dirty/clogged/sticking and not allowing a full flow of fuel into the float bowl.. when the bowl fills, it will run fine for about 20 - 45 seconds then "run out of gas.. it will restart and repeat this over and over.
2. The petcock/fuel tank may be stopped up/clogged/blocked and not allowing a full flow of fuel to the carb... causing the same symptoms as #1.
3. ..maybe..you may have a vacuum leak causing the fuel pump to not pump enough fuel to the carb. = Symptoms #1
4. Fuel pump might be bad. = Symptoms #1
Once you eliminate these items... repost with results.

Jun 12, 2017 | kawasaki 2009 Brute Force 750 4x4i

Not finding what you are looking for?
kawasaki 2009 Brute Force 750 4x4i Logo

Related Topics:

451 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top kawasaki ATVs Experts

Jason

Level 2 Expert

218 Answers

Marvin
Marvin

Level 3 Expert

85206 Answers

Lawrence Oravetz

Level 3 Expert

10543 Answers

Are you a kawasaki ATV Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...