20 Most Recent kawasaki 2005 Mule 3010 Trans 4x4 Questions & Answers


Check ignition switch. Should have power on red wire at all times. If power there check power out of switch.

kawasaki 2005... | Answered on Oct 08, 2019


Hello Anon..
First, I would check to make sure the carbs are getting fuel, and then fuel getting into the cylinders. Your question about low oil - did you let it get low and then it quit? ...
If you put oil into the cylinders and only got 100psi, this might be your problem. You should be pumping around 120+psi without putting anything into the cylinders... Recheck the compression.= .take out all spark plugs...screw the gauge in until the o-ring seats, hold the throttle wide open while spinning the engine over for about 5 seconds... you should get 120psi +/- 10psi.
If you are getting less than 100psi.. it might be time for a rebuild..

kawasaki 2005... | Answered on Jun 13, 2017


bad battery?

kawasaki 2005... | Answered on Jun 02, 2016


Kawasaki Mule Update - YouTube

? 2:16
www.youtube.com/watch?v=Fw_jeQUU6Hw
Jan 25, 2013 - Uploaded by Penguinboy1995
solenoid is reading battery voltage and the constant hot, it is not sending the 12 volts from the switch to the ...

kawasaki 2005... | Answered on Sep 20, 2015


Its probably the head gaskets. When you do the compression test its not running and the holes in the gasket could seal up. When it gets hot a hole could appear in the gasket or even a crack in the head.
Its clear from the rising coolant levels that something is putting pressure into the coolant, do the bubbles in the coolant smell of fuel?

kawasaki 2005... | Answered on Dec 22, 2013


pump is suffering excessive oil pressure
you are very short on the details of the failure --broken shaft , gears , chain housing etc but I would be checking oil passage blockages, faulty pump pressure regulator spun bearing that the pump feeds into the oil galleys

kawasaki ATVs | Answered on May 09, 2017


get a service manual. could be anything from the starter switch to the solenoid

kawasaki ATVs | Answered on Dec 27, 2015


you need to reset your belt sensor if it reappers then you need a new belt or the sensor is bad

kawasaki ATVs | Answered on Sep 02, 2014


all of the auto start kits use the immobilizer bypass. look into one of those and see what they use to bypass it.

kawasaki ATVs | Answered on Jun 05, 2014


http://www.mediafire.com/download/j8p6ew6gty8cd44/2003-05+Bayou+250+Service+Manual.pdf#2 for a newer 250 but I think they're all the same

kawasaki ATVs | Answered on Feb 10, 2014


-Always follow its repair manual.


mai

kawasaki ATVs | Answered on Oct 10, 2013

Not finding what you are looking for?
kawasaki 2005 Mule 3010 Trans 4x4 Logo

8 questions posted

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top kawasaki ATVs Experts

Jason

Level 2 Expert

218 Answers

Marvin
Marvin

Level 3 Expert

85223 Answers

Parshiv Luthra

Level 3 Expert

395 Answers

Are you a kawasaki ATV Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

View Most Popular

Mule 3010 Trans 4x4 Camo kawasaki

  • Mule 3010 Trans 4x4 Camo kawasaki

Most Popular Question

turn key nothing happens lights work

  • ATVs
Loading...