Question about kawasaki 2008 Brute Force 750 4x4i

Open Question

Where is the fuel filter located on my 2008 kawasaki 750 brute force 4-wheeler located

Hit the throttle runs top speed 6mph

Posted by Anonymous on

Ad

2 Suggested Answers

6ya6ya

6ya staff

  • 2 Answers

SOURCE:

Hi there,
Save hours of searching online or wasting money on unnecessary repairs by talking to a 6YA Expert who can help you resolve this issue over the phone in a minute or two.

Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.

Here's a link to this great service

Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Slinkz Tucker

  • 52 Answers

SOURCE: I have a 2009 Kawasaki Brute Force 750 with a 840

replace starter n check chargin system

Posted on Aug 08, 2013

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have a 2005 brute force 750 won't start with electric start it will start when I pull start it will run.when it's running the lites and display are flickering .


Sounds like your battery is about dead... replace the battery and clean the connectors/wires/terminals.. and a little waterproof grease will stop the corrosion. Make sure the new connections are tight!

Jan 25, 2017 | kawasaki 2005 Brute Force 750 4x4i

2 Answers

Hit the start button and nothing happens 2008 750 brute force


Check your starter solenoid. You can trace it by following the power wire from the battery to the small solenoid block that contains a 30 amp fuse. You can bridge the posts on the solenoid by using needle nose pliers or whatever else you may have. If it starts up or you hear the starter run, you have a bad starter solenoid.

Feb 02, 2016 | kawasaki 2008 Brute Force 750 NRA OUTDOORS

1 Answer

Will idle & run at slow speeds, bogs down at higher speed.


Prairie 360 revs high but goes slow (45mph) - Kawasaki ATV Forum

www.kawieriders.com > ... > Kawasaki Brute Force/Prairie/Bayou
Oct 27, 2008 - 2006 Prairie 360, wife's ride, polar white, with 26" Swamp Lites on SS108's. ... that it has a low top-speed...45mph is about as fast as they seem to go. ....air cooled motor theres no real performance there, the P360 wts are light ... Can't put 2005 Kawasaki KVF 360 into gear
Jun 30, 2013
Prairie 360 speed/power issue?
Aug 28, 2012
06 Prairie 360, too many rpms???
Nov 30, 2011
2004 Prairie 360: WOT miss
Nov 9, 2011
More results from www.kawieriders.com

Oct 08, 2015 | kawasaki 2005 Prairie 360

1 Answer

05 kawasaki bf 750...battery was low......put a new one in..........now backfires out the exhaust.......tried the belt reset.....didnt help......suggestions.?.....


Brute force backfire problem - YouTube

? 1:06
www.youtube.com/watch?v=VFxGBYoVFqk
May 5, 2013 - Uploaded by gubba1957
I bought this 2006 750 it had a backfire problem when I bought it so I cleaned ... 2005 Kawasaki Brute Force 750 - Stock Exhaust Modification ...

Oct 03, 2015 | kawasaki 2005 Brute Force 750 4x4i

1 Answer

Is it a common problem with the 2014 Brute Force 750I fuel gauge not to work properly?


you have a bad fuel sending unit more than likely, is it still under warranty ? if not the dealer can sell you one and you can change yourself. might want to get the fuel down as low as you can

If you need further help, reach me via phone at https://www.6ya.com/expert/allen_b068623c5003aa4b

Sep 22, 2014 | kawasaki 2014 Brute Force 750 4x4i EPS

1 Answer

Brute force 2009 750 runs but will back fire an stop


How long since the oil has been changed? Is the oil level OK? It sounds like you have a sticky valve that hangs open once in a while.

Jul 31, 2014 | kawasaki 2009 Brute Force 750 4x4i

1 Answer

My kawasaki brute force 750 was running great all winter with no problems,except for the odd tough time starting due too weather condition. But my problem all started this morning, everything seems normal...


Hey Belbowski,
Has it been sitting for a while?? Sounds like it could be several things..
1. The needle and seat in the carb may be dirty/clogged/sticking and not allowing a full flow of fuel into the float bowl.. when the bowl fills, it will run fine for about 20 - 45 seconds then "run out of gas.. it will restart and repeat this over and over.
2. The petcock/fuel tank may be stopped up/clogged/blocked and not allowing a full flow of fuel to the carb... causing the same symptoms as #1.
3. ..maybe..you may have a vacuum leak causing the fuel pump to not pump enough fuel to the carb. = Symptoms #1
4. Fuel pump might be bad. = Symptoms #1
Once you eliminate these items... repost with results.

Jun 12, 2017 | kawasaki 2009 Brute Force 750 4x4i

Not finding what you are looking for?
kawasaki 2008 Brute Force 750 4x4i Logo

Related Topics:

213 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top kawasaki ATVs Experts

Jason

Level 2 Expert

218 Answers

Marvin
Marvin

Level 3 Expert

85206 Answers

Parshiv Luthra

Level 3 Expert

395 Answers

Are you a kawasaki ATV Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...