Question about Canon Pixma iP2600 Photo InkJet Printer

1 Answer

Canon iP 1980 berubah menjadi canon iP 2600, pemakaian selalu di restat, setelah beberapa minggu cartridge warna di ganti, hasil oke, setelah berjalan 2 minggu keluar tanda service error 6800 seluruh cartridge tidak dapat di baca. yang saya mau tanyakan 1. apa code service error 6800 2. kenapa bisa berubah dari iP1980 menjadi iP2600. apa solusinya????????

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

Kenapa bisa berubah dari iP1980 menjadi iP2600. apa solusinya dan penyebabnya ???

Posted on Mar 02, 2011

  • ise piq Apr 01, 2011

    That is Japanese writing & this is how I just fixed a Canon MP800 all in one with the flashing green & orange lights (a series of 9) & error code 6800. Left it UNplugged from the electrical outlet over night. Plugged it in the next day & turned it on. First window now showed a different error iu30 or some such, & showed a graphic of the ink cartridges with problems recognizing them. Held down the RESET button until the graphic showed the first cartridge as ok, (the picture will change), let go and held down the RESET button again for the next cartridge & so on until all 5 were ok. The screen then changed to a menu asking me what language I would like. Used the arrow keys around the OK button to select English. Then pressed OK for that language. The screen then changed again & said it would have to do a printhead alignment & to put paper in the printer. I put paper in & pressed the OK button again. It took about 5 minutes for the print head alignment. The paper with the alingment marks came out printed correctly. The next screen showed a normal screen which usually defaults to the Copy properties. Turned the printer off & on again a few times & everything was fine. Have no idea how long this will last or what caused the problem, but it is fixed for now. Related Problems & Solutions Filter Problems by Issues:

×

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya

6ya staff

  • 2 Answers

SOURCE:

Hi there,
Save hours of searching online or wasting money on unnecessary repairs by talking to a 6YA Expert who can help you resolve this issue over the phone in a minute or two.

Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.

Here's a link to this great service

Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Kenapa printer sy laserjet 1020 tidak mengeluarkan hasil cetak (kertasnya hasil cetak kosong/tdk ada tulisan) padahal sy sdh ganti dng toner yg baru tp hasilnya di kertas tetap kosong, apabila toner yg...


Asslamualaikum bos ..?
Ane mau sharing ilmu dikit bos..

Saya sebagai teknisi laser ..
Masalah dengan printer nya bos tidak mengeluarkan hasil ..
Udah ganti cartridge tapi hasil nya masih kosong..

Itu bisa masalah di sensor yg ada di dekat power .
Itu bisa sensor nya tidak di kedudukan seharus nya ..

Juga bisa masalah di DC printer nya bos...
terlalu kotor karna tumpah serbuk cartridge nya

SEMOGA BERHASIL BOS

Aug 05, 2011 | HP LaserJet 1020 Printer

1 Answer

Bagian regulator short,kalo power dihidupkan mcb langsung short


hallo anton,
1. Cek dioda bridge di kaki input ac ( tanda ~ ) short ga? klo short ganti .
2. Cek capasitor yg gede di bagian power suplay, short apa ga?. short ganti.
3. Cek IC ato str , pecah ,short atau masih bagus? klo short gnti.
4. Setelah di pastikan semua yg short dah di ganti, cek juga dioda2 zener nya , klo masih ada yg short ganti.
Jika ada pertanyaan, komen aja. jangan lupa jempolnya ya. hehehe.
semoga berhasil .

Mar 25, 2011 | Televison & Video

1 Answer

Saya punya kamera digital kodakc142, tapi setelah di play hasil rekamanya g ada suaranya, tolong dong, gimana cara nya biar bisa punya suara


2 minggu yang lalu saya beli kamera digital kodak c142, tapi saat mau dipakai tidak bisa konek(terbuka)/digunakan, lensa sudah keluar tapi dimatikanpun tidak bisa, akhirnya saya lepas baterainya (lensa tetap tidak mau masuk). mohon solusi ya.

Oct 07, 2010 | Kodak EasyShare C142 Digital Camera

1 Answer

Hasil photo saya terdapat goresan warna putih vertikal kalau pas photo di bawah sinar matahari


Saya punya kamera canon a470 kalau dibuat photo ada garis putih sedangkan dibuat video hasilnya baik apa permasalahannya juga diback uap pada komputer sama hasilnya dengan camera mohon penjelasan.

Sep 24, 2010 | Canon PowerShot A470 Digital Camera

Not finding what you are looking for?
Canon Pixma iP2600 Photo InkJet Printer Logo

858 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Canon Office Equipment & Supplies Experts

Clive
Clive

Level 3 Expert

4345 Answers

old marine
old marine

Level 3 Expert

2261 Answers

Ekse

Level 3 Expert

13434 Answers

Are you a Canon Office Equipment and Supply Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...