Webroot Computers & Internet - Page 7 - Recent Questions, Troubleshooting & Support


I think that some of the data which you updated for your software fall into bad sector of hdd. First run a chkdsk via command prompt and then try to uninstall. In case it is not uninstalling then kindly download this software from the link provided below and uninstall the software. Re-boot the machine run chkdsk and then install and update the software.
http://download.cnet.com/Perfect-Uninstaller/3000-2096_4-10803305.html
click on download now it's 3.33 mb

Webroot... | Answered on May 20, 2011


considering as you can get products that do the same job for free, not much however, the retail price for the latest version is 19.99 so yours being an old outdated version, errr a lot less. p&p will probably cost more than it's worth.

Webroot Spy... | Answered on May 18, 2011


Hello there. To better understand your concern and isolate the issue, i will be asking a few more questions for troubleshooting.
1.What is the operating system on your computer? 2.When do you exactly get the error message,is it during the uninstall process itself? or is it during the reinstall of the software? 3.Is it configured to automatically scan your computer at a particular date and time? 4.Have you installed any other anti virus or any updates that you've made on webroot like the active notifications?

Webroot Software... | Answered on May 12, 2011


boot into safemode with networking. go onlinee and download malwarebytes from download.com install it run it. restart start windows normally and run it again

Webroot Spy... | Answered on May 08, 2011


I suggest you use AVG anti virus, since its proven as the best free anti virus software.

www.avg.com

For your anti virus webroot, if its corrupted and if it was unlegal that there was delocking mode so it cannot be downloaded again before cleaning your whole OS. Im sorry for telling you this but its reallity :(


Please rate my solution, that would be really nice from you :)
Alex

Webroot Spy... | Answered on May 05, 2011


make sure you're connected to the internet. If still this doesn't help try uninstalling the version you have and download the current one. This should fix the problem.

Hope this helps.

Webroot Spy... | Answered on May 03, 2011


It sounds like your Webroot Spysweeper With AntiVirus Program crashed.

1. Click on CTRL+ALT+ DEL keys (All at once) to bring up the task manager.

2. Under the Applications tab>Click on webroot spysweeper to highlight it. Then click on end task.

3. I would suggest you uninstall and re-install it.

4. Go to Start>Control Panel>Programs>Uninstall a Program

5. Scroll down thru all Programs until you find WebRoot Spysweeper. Click it to highlight it- then click uninstall.

6. When it is finished uninstalling-click on Start>Restart pc.

7. After you log in to your pc>re-install webroot spysweeper.

8. After installation is complete, reboot your pc. This should fix the problem.

Webroot Spy... | Answered on Apr 26, 2011


IT IS DUE TO YOUR SOFTWARE PROPERLY INSTALLED
1)REINSTALL THIS
GO TO
CONTROL PANEL>ADD OR REMOVE SOFTWARES>SELECT WEBROOT ANTIVIRUS>REMOVE
2)THEN INSTALL A FRESH COPY

Webroot... | Answered on Apr 24, 2011


I am glad to HELP YOU!

If you had ALREADY an antivirus installed and even so the system was attacked, I'd suggest you to do one of the two things:
1. make sure the antivirus database is up-to-date
2. if the option 1. is done and still no effect, then switch to another antivirus software.
I'd suggest you for the option 2. to install a FREE EDITION of
# AVG
# Avira
# Avast
and the list is long... I am using AVG Free Edition for years and I never had a problem.

My best regards!
... and don't forget to RATE, please...

Webroot Software... | Answered on Apr 20, 2011


Open internet explorer and cliick on Tools>>Internet Option

click advanced tab and click on reset and restore buttons

Then close reopen IE ..

Webroot Spy... | Answered on Apr 16, 2011


I would uninstall it and reinstall it.
It is also possible that you have a virus on the computer that is messing with it.
I would suggest you go to www.malwarebytes.org and download and run malwarebytes to see if there might be something bad running on your system.

Webroot... | Answered on Apr 10, 2011


Never used webroot so I'll take a guess way out in left field and say that you are using two antivirus's and they are conflicting. If so I would use only one and you would have better functionality. If that isn't the problem, get us corrected and we'll get you on the right track.

Webroot... | Answered on Mar 31, 2011


I used to work with spy sweeper very often at my old job and I ran into this every now and again. Generally Spy Sweeper would need to be re-installed, or installed over to fix this. I recommend going to their website, and downloading the most recent version of the software. You should then be able to install the software, and it should turn your spy sweeper off and write over the bad files. If this doesn't fix your issue, I would recommend uninstalling your current version of SS w/AV and then once again installing from the website.

Webroot Spy... | Answered on Mar 26, 2011


Click on your tool icon at the top right of your screen(might look like a gear). Click on internet options. In the window that pops up click on security tab. Click on the trusted sites icon then click on the sites box. Scroll through the site and make sure the sites are in there and that the "enable protected mode" box isn't checked and exit. Click on tools again and internet options. This time click on the "privacy tab" and adjust your level to "allow all cookies and exit. This should work for you. Does your spyware have it'sown firewall?
Dave

Webroot Spy... | Answered on Mar 25, 2011


When software does weird things like this, my first thought is to uninstall it and then reinstall it.
Do not run any other spyware software at the same time.

Webroot Spy... | Answered on Mar 23, 2011


You can get it from HERE (somewhere else than BestBuy...).

Good Luck!

Webroot Spy... | Answered on Mar 23, 2011


If you already have a virus then it may stop you from downloading antivirus software. Restart your machine and keep tapping F8 and you should get a new menu
Select 'safe mode with networking' then try again!

Webroot... | Answered on Mar 20, 2011


Try avg free it works great.

Webroot Spy... | Answered on Mar 19, 2011


www.safer-networking.org
download spybot search and destroy
best free anti-everything program and will probably take care on your little webroot problem
not sayin its a small problem just saying webroot sucks

Webroot Software... | Answered on Mar 15, 2011


Open a support ticket at http://support.webroot.com/cgi-bin/webroot.cfg/php/enduser/ask.php

Webroot Spy... | Answered on Mar 14, 2011

Not finding what you are looking for?
Webroot Logo

-1,329 questions posted

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Webroot Computers & Internet Experts

sctheesfeld

Level 1 Expert

2 Answers

Ekse

Level 3 Expert

13434 Answers

Peter Dragonetti

Level 3 Expert

798 Answers

Are you a Webroot Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...